10 perfecte ideeën voor een datum voor koud weer (diavoorstelling)


Lekker knuffelen met deze geweldige wintervriendelijke date-ideeën

Voor die hartige types die zich niet laten afschrikken door de kou is schaatsen een geweldige manier om het lichaam op te warmen - en misschien zelfs een relatie die hand in hand over de ijsbaan schaatst. Na afloop is er niets zo lekker als een kop warme chocolademelk! Schaatsen en warme chocolademelk gaan samen als knuffels en kusjes.

Schaatsen en warme chocolademelk

Voor die hartige types die zich niet laten afschrikken door de kou is schaatsen een geweldige manier om het lichaam op te warmen - en misschien zelfs een relatie die hand in hand over de ijsbaan schaatst. Na afloop is er niets zo lekker als een kop warme chocolademelk! Schaatsen en warme chocolademelk gaan samen als knuffels en kusjes.

Museum met Destination Restaurant

Musea kunnen meer zijn dan geweldige kunst of tentoonstellingen. Er zijn ook hoeken voor gestolen kussen. Tegenwoordig bieden veel musea ook high-end bestemmingsrestaurants aan. Dus maak van je museumafspraak ook een romantische maaltijd. Cultuur en lekker eten, klinkt als een date made in heaven.

Kruip in de koffiebar

Een koffiebarcrawl is een geweldige manier om te zien wat de lokale coffeeshops te bieden hebben en het is ook een ongebruikelijke manier om warm te blijven met je boe-geroep op Valentijnsdag. Probeer bij elke stop verschillende specialiteiten uit, of het nu een ongebruikelijke latte of nieuwe Deense is.

Schilderen en wijn

Ze zeggen dat drinken je remmingen vermindert, maar maakt het je artistieker? Probeer deze Valentijnsdag eens schilderen en wijn bij Kleuren en flessen of Palet van Pinot. Laat die innerlijke Picasso los met een beetje Chardonnay of Malbec. Aangeschoten worden en zien waar uw creativiteit toe leidt. Wie weet, kan zorgen voor een perfecte date.

Fondue

Fondue is gemaakt voor die avonden met koud weer. Opwarmen met knapperig brood gedoopt in warme smaakvolle kaas of met geroosterde marshmallows in decadente chocolade. Zoet of hartig, een fondue zal hoe dan ook bevallen. Als u zich geïnspireerd voelt om het huis te verlaten, zijn er tal van plaatsen die gespecialiseerd zijn in de warme traktatie.

Kookles of cocktailles

Er is iets heel aanlokkelijks aan het kijken naar je partner die kookt of een cocktail schudt. Kook- of mixologielessen zijn geweldige manieren om dichterbij te komen terwijl je iets nieuws leert met je geliefde. Naast het maken van iets lekkers, mag je binnen blijven buiten het weer, geen slecht idee met temperaturen ver onder het vriespunt.

Wijnproeverij aan huis

Samen thuis wijn ontdekken voor deze Valentijnsdag. Proef verschillende druivensoorten en leer meer over de regio's waar ze vandaan komen en hun geschiedenis, en misschien vinden jullie twee zelfs een nieuwe favoriete wijn. Thuisblijven heeft als voordeel dat niemand achter het stuur hoeft te kruipen.

Een taart bakken of decoreren

Blijf warm in de keuken terwijl je je eigen speciale kersttraktatie maakt en decoreert, een lekkere cake. Probeer je hand op het Valentijnsdag-nietje, een romanticus rood fluweel, of geef toe aan je ondeugden met een chocolade whisky cake of een chocolade gesmolten cake. Het kan een rommelig geheel zijn, maar met een zoet einde.

Overdekte picknick

Te koud om buiten te picknicken? Het is zeer zeker. Zet binnen iets op. Spreid een deken uit op de vloer van je favoriete kamer. Leg er misschien een paar kussens of zachte kussens omheen en voeg wat romantische achtergrondmuziek toe.Pak je picknickmand in met heerlijk brood, vlees en kaas en in chocolade gedompelde vijgen als toetje en open een fles van je favoriete wijn. Het landschap is misschien niet zo aanlokkelijk als het park, maar kijk van de positieve kant, het is warm en je hoefde die mand niet ver te sjouwen.


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het uit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt dit zich tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken.Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben.Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training.Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP.Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


38 ideeën voor een winterdate nu het buiten koud is

De winter komt niet meer. Het is hier met wraak. Als je niet het geluk hebt om dit sneeuwseizoen in de boeien te slaan, moet je je appartement echt verlaten voor dates. Hoewel stranden en picknicken in het park uit den boze zijn, zijn er nog steeds genoeg leuke date-ideeën voor het winterseizoen. En sommige kun je enkel en alleen doen in de winter, dus profiteer daar absoluut van.

Natuurlijk variëren de protocollen voor sociale afstand tijdens de COVID-19-pandemie van plaats tot plaats, dus gebruik je oordeel voordat je deze winter een datum plant. (En onthoud, het is jouw recht om je date te vragen of ze een masker hebben gedragen!)

Dat gezegd hebbende, hier zijn 38 geweldige ideeën voor winterdates om dingen tussen jou en je partner op te warmen. zelfs als het buiten koud AF is.

1. Indoor minigolf

Als je een competitieve kant hebt, is dat nu: niet de tijd om het eruit te laten. Dit is minigolf, niet de PGA-tour. Je belangrijkste prioriteit is plezier hebben en ze leren kennen en het spel niet winnen.

2. Rodelen

Er is een term in de sociale psychologie die de 'verkeerde attributie van opwinding' wordt genoemd. Het is een proces waarbij mensen zich vergissen in de oorzaak van wat hen opwindt. Hoe verhoudt zich dit tot sleeën? Nou, sleeën is opwindend. Het zorgt ervoor dat je adrenaline gaat razen en je hart sneller gaat kloppen. Je date mag aannemen dat: jij bent degene die haar hart doet kloppen, in tegenstelling tot het avontuur zelf. Bovendien is sleeën superleuk.

3. Opening museum of galerie

naar je date door je partner mee te nemen naar een opening van een museum of galerie. Laat zien wat je hebt geleerd in die cursus Inleiding tot kunstgeschiedenis die je in het eerste jaar hebt gevolgd en een solide B-in hebt behaald. Voordat je besluit waar je heen gaat, vraag je je partner wat voor soort kunst ze leuk vinden en geef je een paar suggesties voor het geval ze heb de tentoonstelling al gezien of heb geen zin om aanwezig te zijn.

4. Gemberbroodhuis

Waarom niet samen een gemberbreak huis bouwen? Het is leuk, kunstzinnig en stelt jullie in staat om samen jullie creatievere kanten te ontdekken. Het is ook een geweldige foto als een van jullie graag foto's maakt voor de 'Gram.

5. Wijnproeverij

Je partner hoeft geen sommelier te zijn om deze date te waarderen. Sterker nog, het is waarschijnlijk leuker als ze van wijn houden, maar er niet veel van weten. Een wijngaard is in het holst van de winter uitgesloten, maar als je een Google-zoekopdracht uitvoert, zou je enkele proeflokalen in je omgeving moeten kunnen vinden. Als je een klein budget hebt, bieden wijnwinkels soms gratis proeverijen aan. Koop na je proeverij een echte fles wijn die je samen kunt splitsen (in plaats van alles uit te spugen als een chique persoon).

6. Ga winkelen voor de feestdagen

We beschouwen 'winkelen' niet per se als een ideale eerste date, maar winkelen voor de feestdagen is niet alleen winkelen. Er is iets&mdashdare ik zeg&mdashmagisch over het. Zeker als je even stopt om op te warmen met warme chocolademelk of glühwein. En als je slecht bent in het kopen van cadeautjes voor familieleden en vrienden, is het egoïstisch om iemand te hebben die je helpt, een heel goed idee.

7. Bezoek een vakantiemarkt

Kijk of er een charmante vakantiemarkt bij jou in de buurt is, waar je door het doolhof van uitgedoste kiosken kunt dwalen en je date kunt trakteren op warme chocolademelk.

8. Samen koken

Uit een onderzoek bleek dat koken een van de aantrekkelijkste eigenschappen is die een man kan hebben. Bewijs aan je partner dat je een ideale partner bent door samen een maaltijd te bereiden. Ga voor iets simpels maar lekkers, zoals zelfgemaakte pizza (niet de bevroren soort) of ontbijt voor het avondeten. Als je ambitieus bent, probeer dan een recept dat je nog nooit eerder hebt gemaakt. Samen iets nieuws doen is een geweldige manier om de binding te vergroten.

9. Spelavond

Je kunt een game-avond alleen houden, waar je Scrabble, videogames of een ander spel voor twee personen speelt, of er een dubbele date van maken met een ander stel.

10. Gym datum

Naar de sportschool gaan met je date kan je relatie versterken en uw daadwerkelijke training. Volgens onderzoek voelen mensen die sporten met een partner zich gelukkiger en energieker dan mensen die alleen sporten. Er is ook iets sexy en primitiefs aan elkaar zien doorweekt van het zweet. Gewoon geen heftechnieken uitleggen.

11. Bowlen

Luister naar ons. We weten heel goed dat bowlen nooit klinkt plezier. Maar als je echt bij de steeg komt en begint te bowlen, is het vreemd leuk. Het is ouderwets! Je kunt lachen om je slechte prestaties, want eigenlijk is bijna niemand goed in bowlen! En net als bij minigolf, kun je zoveel praten als je wilt & mdashor, als je date niet super spraakzaam is, kun je gewoon doorgaan en bowlen.

12. Bekijk kerstverlichting

De meeste steden hebben een gebied of op zijn minst een straat waar een uitgebreide productie van kerstverlichting te zien is. Ga ze samen bekijken. Het enige is dat dit een snelle date kan zijn, afhankelijk van hoe lang de straat is, dus het kan goed zijn om daarna een kopje koffie te drinken of naar een bar te gaan.

13. Indoor rotsklimmen

Er is een reden Bachelor opleiding deelnemers doen altijd bungeejumpen of abseilen of een ander soort adrenaline-pompende date: samen een opwindende uitdaging overwinnen, verhoogt zeker de binding. Met rotsklimmen wil je zeker van tevoren controleren of ze het idee leuk vinden, maar als dat zo is, is dit echt een leuke activiteit. Het is prima als je niet gecertificeerd bent en veel sportscholen hebben automatische zekeringssystemen voor beginners om zelf te klimmen. Als je niet van hoogtes houdt, kun je in plaats daarvan boulderen.

14. Drinken en schilderen

In de Verenigde Staten zijn er meerdere bedrijven die wat ik maar een 'drink and paint'-avond ga noemen, organiseren. Je drinkt wat wijn of bier en samen schildert de klas hetzelfde landschap met hulp van een leraar. Zelfs als je een vreselijke schilder bent, zijn de schilderijen op de een of andere manier altijd half fatsoenlijk.

15. Trivia

We raden je aan om je partner te vragen of ze het eerst willen doen, omdat sommige mensen een hekel hebben aan trivia (vooral als ze er slecht in zijn). Als ze een spelletje zijn, ga dan samen naar een pub trivia-avond. Je zou uiteindelijk kunnen beseffen dat jullie allebei encyclopedische Star Wars-kennis hebben! Als het een derde of vierde date is en je wilt ze aan je vrienden voorstellen, dan is dit een geweldige kans.

16. Boeken lezen

Het lezen van boeken maakt je aantrekkelijker voor vrouwen, volgens gegevens verzameld door eHarmony. Als jullie twee kleine boekenwurmen zijn, zoek dan een boek dat wordt gelezen in je plaatselijke boekhandel in de buurt. Bied aan om het gesigneerde boek achteraf te kopen.

17. Picknick in je woonkamer

Alleen omdat je niet buiten kunt picknicken, wil nog niet zeggen dat je helemaal niet kunt picknicken. Pak een deken, een fles wijn, een kaasplankje en spreid het uit op de vloer van je woonkamer. Beste deel? Geen mieren! Doe het niet half. Heb nog steeds een picknickmand, ook al ga je nergens heen. Je date zal alle aandacht die je aan de date besteedt waarderen.

18. Spelen Gevaar!

Met de klassieke spelshow nu op Netflix, kun je doen alsof Alex Trebek in je woonkamer is. Toneelstuk Gevaar! op je tv, en je kunt pauzeren tussen vragen (of antwoorden eigenlijk) om de score bij te houden. Dit kost wat werk en geduld om te pauzeren en de score bij te houden, maar als je allebei bent Gevaar! fans, het is zeker de moeite waard.

19. Ga de stad uit

Waarschijnlijk niet ideaal voor een eerste of tweede date, maar als je al een tijdje samen bent met je partner, en jullie beginnen allebei een seizoensgebonden affectieve stoornis te krijgen, boek dan een reis naar een warm land. Als je niet het geld hebt om een ​​vlucht ergens warm te boeken, speur dan Airbnb af naar een kleine, afgelegen hut waar jullie twee kunnen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven.

20. Kookles

Als je denkt dat je niet de vaardigheden hebt om alleen met je partner te koken, volg dan samen een kookles. Het is een geweldige activiteit waarbij je nog steeds de mogelijkheid hebt om te chatten. En aan het einde mag je smullen! Veel kooklessen zijn snel volgeboekt, dus u wilt indien mogelijk iets van tevoren reserveren.

21. Bouw een sneeuwpop

Je zag dit date-idee waarschijnlijk van mijlenver aankomen. In de winter is het verplicht om minstens één sneeuwpop op een datum te bouwen. Aangezien de kans groot is dat je niet zo lang nodig hebt om een ​​sneeuwpop te bouwen, kun je ook sneeuwengelen maken of een klein sneeuwballengevecht houden. Of ga naar binnen en maak warme toddies.

22. Karaoke-avond

Karaoke is altijd leuk. Het laat ook zien dat je kwetsbaar kunt zijn, want tenzij je echt een goede zanger bent, zul je er een beetje dom uitzien. Dat is nu eenmaal de aard van karaoke. Als het te koud is om het appartement te verlaten, breng dan karaoke-avond naar je woonkamer. Yokee is een karaoke-app die echt geweldig werkt. Sluit je telefoon aan op een set luidsprekers en laat de muziek knallen.

23. Bak vakantietraktaties

Ga je gang en maak die lekkernijen die je eigenlijk alleen tijdens de feestdagen eet, zoals muntchocoladeschors, peperkoekcake of kerstkoekjes. Als bakken niet jouw stijl is, ga je gang en maak samen wat zelfgemaakte advocaat.

24. Boek een brouwerijtour

Ga naar een brouwerijtour en probeer alle seizoensbieren die ze alleen in de winter op de tap hebben. Probeer een brouwerij te vinden met een grotere bierhal erna, zodat je daar comfortabel kunt blijven en drinken. Bestel twee vluchten en proef alles wat ze op de tap hebben!

25. Acroyoga-les

Acroyoga is een samentrekking van acrobatiek en yoga en als je een klas voor koppels kunt vinden, leer je hoe je je lichamen in supercoole posities kunt configureren. Wat, weet je, handig kan zijn voor later op de avond. Rek je uit voordat je er bent. Strek je daarna uit. Serieus, je kunt niet genoeg stretchen voor deze les. Het zal waarschijnlijk een veel grotere uitdaging zijn dan je denkt.

26. Schaatsen

Het is niet voor niets een klassiek idee voor een winterdate. Iedereen houdt ervan. Dit is een extreem romantisch gebaar, dus we raden je af om iemand met wie je slechts terloops aan het daten bent mee te nemen naar de ijsbaan.

27. Komedieshow

Koop kaartjes voor een stand-up optreden of improvisatieshow. We raden je aan naar een komiek of comedygroep te gaan die je eerder hebt gezien, want er is niets zo stressvol als jezelf dwingen om te lachen om on-grappige grappen.

28. Woon een podcast-opname bij

Maar alleen als het een podcast is waar je date al dol op is!

29. Bordspel caféé

Als het te vroeg is om een ​​game-avond te houden op een van uw plaatsen, zoek dan op Google naar een café of bar met bordspellen bij u in de buurt. Zoals bij elke date met een of andere vorm van competitie, onthoud dat niemand van een slechte verliezer houdt.

30. Lopen op het strand

Het strand? In de winter? JEP. Je hebt de hele plaats voor jezelf, wat romantisch is. En het is blijkbaar een mooi moment om schelpen te verzamelen!

31. Sterrenkijken

Wist je dat de winter de beste tijd is om sterren te kijken? Pak een deken en thermosflessen vol met je favoriete warme drank, pak je spullen en ga naar buiten voor een nachtelijk astronomisch avontuur. Download een sterrenwacht-app zodat je weet waar je naar kijkt.

32. Thuisfilmavond

Sla popcorn en snoep in om het als een te laten voelen

film datum. Voor maximaal plezier, kijk geen film die is eigenlijk goed is, of dat uw onverdeelde aandacht vereist. Je zult het meeste plezier hebben (en het meeste lachen) bij het kijken naar een horror- of actiefilm die zo slecht is dat het goed is, of een cultklassieker die je al een miljoen keer eerder hebt gezien. (Bovendien zul je je niet slecht voelen over het afleiden van je ogen voor een make-outsessie halverwege de film.)

33. Woon een foodfestival bij

Heeft je date een goede eetlust? 'Dit is het seizoen om naar een wintervoedselfestival te gaan, zoals een chili cook-off.

34. Groepsfitnessles

Hé, het is een geweldige manier om op te warmen als het buiten ijskoud is! Net als bij de sportschoolafspraak, zorg ervoor dat ze aan lichaamsbeweging doen voordat je doorgaat en boek dit, anders zullen ze niet enthousiast zijn.

35. Whisky proeven

Niets verwarmt je van binnenuit als een rokerig glas whisky. U kunt thuis een proeverij organiseren, een van onze whiskygidsen gebruiken voor inspiratie, of op Google zoeken naar whiskyproeverijen bij u in de buurt. (Als je niets van whisky weet, is het misschien leuk om je door een professional te laten begeleiden!)

36. Mixologieles

Als het drinken van pure likeur niet jouw ding is, maak dan cocktails! Zoek een recept dat je thuis kunt maken, of kijk of er een cocktailcursus bij jou in de buurt is.

37. Sexy spa-dag

Ooit gehoord van een erotische massage? Nee? Alsjeblieft. Geen dank.

38. Dave en Buster's

Meerdere leden van de De gezondheid van mannen het personeel zweert bij de date van Dave en Buster. We laten jou de rechter zijn!


Bekijk de video: RENTASAN 961. GEMPAR!!! MOTIF MAHIADDIN DIBERI TEMPAT DALAM KERAJAAN ISMAIL SABRI KINI DIDEDAH?


Vorige Artikel

Tofino is de surfhoofdstad van Canada - en ook een van de beste voedselsteden, diavoorstelling

Volgende Artikel

KFC's nieuwste kolonel Sanders is komiek en hot pocket-liefhebber Jim Gaffigan