Voor de vulling kook de melk samen met de vanillesuiker, geraspte citroenschil en een beetje zout.Als de melk begint te koken, voeg het griesmeel toe in de regen, af en toe roeren tot het kookt en bindt, haal het dan van het vuur en laat het afkoelen .

De kaas moet goed uitgelekt zijn, we mengen het met 3-5 eetlepels suiker, dan mengen we met behulp van een lepel het griesmeel één voor één, dan de eieren één voor één.

Voor het deeg scheid de eiwitten van de dooiers Meng in een kom de bloem, boter, suiker, vanillesuiker, bakpoeder, citroensap, zure room, eidooiers en een beetje zout. Meng alle ingrediënten tot je een relatief zacht en plakkerig deeg krijgt.

Verdeel het deeg in twee gelijke delen, vet de bakplaat in met boter en bedek deze met bloem. Spreid eerst het vel op het werkblad dat goed met bloem moet worden bepoederd, leg het dan in de bak en verdeel het gelijkmatig met je vingers. de kaasvulling, dan over de kaas het tweede vel leggen en de bakplaat in de voorverwarmde oven op 180C zetten.

Bak de taart 35-40 minuten, tot hij aan de oppervlakte gelijkmatig bruin is. Versier met poedersuiker of suiker.

ps. Aan de room kan 50 g rozijnen worden toegevoegd.


Goede eetlust!


Video: Знаменитая РИЖСКАЯ ВАТРУШКА Biezpiena Plātsmaize Ирина Кукинг


Vorige Artikel

Pui Tikka Masala

Volgende Artikel

Deze barman uit Boston maakt zijn Mai Tais op de Italiaanse manier