4 Heerlijke martini's die je thuis kunt maken


Er zijn zoveel manieren om een ​​Martini te maken, het kan verbijsterend zijn om te kiezen hoe je er een thuis kunt mixen. Er is de tijdloze Dry Martini, die zo simpel is als gin en vermout. Dan is er de klassieke Dirty Martini-variant, gegarneerd met olijven.

Dan zijn er de talloze andere aanpassingen en alternatieven. Vijf drankjes is slechts de rand van het Martiniglas. Maar je moet ergens beginnen, toch?

1. Ierse Martini

Deze variatie maakt gebruik van whisky - vandaar de naam Iers - maar is er trots op een echte Martini te zijn. (Laat de argumenten beginnen!) Jenever, vermout en sinaasappelbitters zijn allemaal nog steeds aanwezig in dit brouwsel, dus je hoeft het oude vertrouwde recept niet op te offeren alleen vanwege de Ierse flair. Ontvang het recept.

2. De 8 Crazy Nights Martini

Deze op Chanoeka geïnspireerde Martini houdt in dat je aardappelwodka voorziet van iets dat je waarschijnlijk bij de hand hebt: olijfolie. Het resultaat is een unieke cocktail, ideaal voor als je zin hebt in iets hartigs. Ontvang het recept.

3. Limonade Aloë Martini

Aloë-sap lijkt misschien een ongebruikelijk ingrediënt, maar het is eigenlijk vrij gemakkelijk te vinden in de supermarkt. Over de voordelen voor de gezondheid is lang gediscussieerd, maar één ding is zeker: het geeft deze martini een frisse, zomerse smaak. Ontvang het recept.

4. De moderne Martini

Martins op basis van gin zijn misschien klassiek, maar deze drank doet zijn moderne naam eer aan. Gin is doordrenkt met koriander en limoensap voor een frisse twist. Ontvang het recept.


Bekijk de video: VADER KOOKT SMERIGSTE WITLOFSCHOTEL..


Vorige Artikel

Pui Tikka Masala

Volgende Artikel

Deze barman uit Boston maakt zijn Mai Tais op de Italiaanse manier