Markeer uw agenda's: Ippudo Westside organiseert eendaags Ramen-evenement ter ere van Hakkaisan Sake


Evenement op 8 augustus in Ippudo Westside

Ippudo's ramenmeester Fumihiro "Foo" Kanegae heeft speciaal voor dit evenement ramen gemaakt die geïnspireerd zijn op Hakkaisan sake.

Iconische ramen-eetcafe Ippud organiseert echter een eendaags speciaal evenement er zullen hier geen superhelden zijn.

Ippudo viert Hakkaisan-dag, 8 augustus, door ramen te serveren die zijn geïnspireerd op Hakkaisan rijstwijn, gemaakt door ramen-meester Fumihiro "Foo" Kanegae. Hakkaisan is een sake-brouwerij die bekend staat als "Eight Peaks" en staat bekend om zijn sake van topkwaliteit.

Kanegae's sake ramen bevat een bouillon gemaakt met Hakkaisan sake en het chashu-vlees bovenop is gemarineerd in sake kasu die rechtstreeks wordt geïmporteerd uit de Hakkaisan-brouwerij. De ramen in miso-stijl hebben een heldere soep en de release vermeldde: "Je zult niets minder dan een volledig nieuw type ramen ervaren!"

Er is een vegetarische optie met eiernoedels en de ramen worden gecombineerd met een glas Hakkaisan-sake.

Sake Bar Ippudo biedt vanaf 17.00 uur een speciale selectie Hakkaisan-sakes aan, en er zal elk uur een loterij zijn om klanten kans te geven op een Hakkaisan-sakebeker.

Het evenement vindt plaats in Ippudo Westside op 8 augustus van 11:00 tot 20:08 uur. Voor $ 8,88 kunnen klanten genieten van een kom Hakkaisan ramen en een klein glas Hakkaisan Tokubetsu Junmai (exclusief belasting en fooi). Er zijn geen reserveringen en porties zijn beperkt en beschikbaar op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Bekijk onze beginnershandleiding voor ramenstijlen.


Bekijk de video: 2-HOUR RAMEN LINE. Ippudo Finally Arrives in West Coast!


Vorige Artikel

Pui Tikka Masala

Volgende Artikel

Deze barman uit Boston maakt zijn Mai Tais op de Italiaanse manier