Angry 7-Eleven franchisenemer opent '6-Twelve' in Revenge


Een franchisenemer van 7-Eleven is een 6-Twelve-supermarkt begonnen aan de overkant van de straat

Wikimedia/Calvin Teo

Een ontevreden voormalige 7-Eleven-franchisenemer probeert wraak te nemen op zijn oude winkel door een 6-Twelve-supermarkt aan de overkant van de straat te openen.

Een ontevreden voormalige 7-Eleven-franchisenemer in Boston heeft de banden met het moederbedrijf verbroken, maar hij is nog steeds verbitterd genoeg om wraak te nemen. Nu runt hij een rivaliserende winkel aan de overkant van de straat, en zijn nieuwe zaak heet 6-Twelve.

Volgens CBS had Abu Musa een 7-Eleven-franchise in South Boston, maar hij en het bedrijf hadden ruzie over een aantal operationele praktijken. Musa zei dat hij geen warm eten wilde verkopen in zijn 7-Eleven omdat het niet verkocht en hem geld kostte, maar het moederbedrijf vertelde hem naar verluidt dat hij het toch moest blijven verkopen. Musa en 7-Eleven gingen heen en weer over de kwestie en andere kwesties, en uiteindelijk eindigde de saga met Musa die zijn franchise verloor en het moederbedrijf voor de rechter daagde. Die zaak werd in 2014 voor een onbekend bedrag geregeld, maar Musa was nog steeds boos.

Nu lijkt Musa te hebben besloten wraak te nemen door een concurrerende supermarkt aan de overkant van zijn oude 7-Eleven te openen, en hij noemt de nieuwe zaak 6-Twelve.

Musa vertelde de Boston Globe dat het zijn doel is om de 7-Eleven failliet te laten gaan. Hij zegt dat hij alles goedkoper kan verkopen omdat hij de prijzen van alles in zijn oude winkel kent, en hij heeft speciale snacks uit Ierland in voorraad en fungeert als een UPS Access Point zodat mensen hun pakketten in de winkel kunnen laten afgeven. Het zal een zware strijd worden, maar Musa is van plan te blijven vechten.


Bekijk de video: 7-Eleven Employee Gets Me FIRED!


Vorige Artikel

Tofino is de surfhoofdstad van Canada - en ook een van de beste voedselsteden, diavoorstelling

Volgende Artikel

KFC's nieuwste kolonel Sanders is komiek en hot pocket-liefhebber Jim Gaffigan